Prime Minister's Office
PM lauds defence exports reaching all time high
01 APR 2023 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the fact that India’s defence exports have reached an all-time high of Rs 15, 920 crore in FY 2022-2023.
The Prime Minister tweeted in reply to the announcement by the Raksha Mantri, Shri Rajnath Singh:
"Excellent! A clear manifestation of India’s talent and the enthusiasm towards ‘Make in India.’ It also shows the reforms in this sector over the last few years are delivering good results. Our Government will keep supporting efforts to make India a defence production hub."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিফেন্স এক্সপোর্তশিংনা খ্বাইদগী ৱাংবা চাং য়ৌবা ঙমখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 APR 2023 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এফ.ৱাই. ২০২২-২০২৩দা ভারতকী দিফেন্স এক্সপোর্তশিংনা লুপা করোর ১৫,৯২০গী খ্বাইদগী ৱাংবা চাং য়ৌবা ঙমখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ঙাকশেল মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংহনা লাউথোকখিবা অদুগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
"শীংথানীংঙাই ওই! ভারতকী তেলেন্ত অমসুং ‘মেক ইন ইন্দিয়া’গী মাইকৈদা থৱায় য়াওশিনবগী ময়েক শেংবা খুদম অমনি। মসিনা সেক্তর অসিদা পুরকখিবা রিফোর্মশিংনা চহি খরা অসিদা অফবা ফলশিং পুরক্লি হায়নসু তাক্লি। ঐখোয়গী সরকারনা ভারতপু দিফেন্স প্রদক্সন হব অমা ওইহন্নবা লৌখৎপা খোঙথাংশিং শৌগৎকনি।"