Prime Minister's Office
PM compliments CRPF for 84th CRPF Day Parade
26 MAR 2023 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented CRPF for impressive and energetic 84th CRPF Day Parade at CRPF Camp, Jagdalpur, Chhattisgarh.
It is for the first time that CRPF Day Parade is being held in Bastar, Chhattisgarh.
Responding to the tweet by CRPF, the Prime Minister tweeted;
"Wonderful gesture by @crpfindia. Compliments to this distinguished force."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.আর.পি.এফ.পু ৮৪শুবা সি.আর.পি.এফ. নুমিৎ পরেদকীদমক শীংথাখ্রে
26 MAR 2023 10:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.আর.পি.এফ.পু মশক থোক্লবা অমসুং থৌনা লৈনা উৎখিবা ছতিশগরগী জগদলপুরগী সি.আর.পি.এফ. কেম্পতা পাঙথকখিবা ৮৪শুবা সি.আর.পি.এফ. নুমিৎ পরেদকীদমক শীংথাখ্রে।
বাস্তর ছতিশগরদা সি.আর.পি.এফ. নুমিৎ পরেদ পাঙথোকপসি মসিনা ইহান হানবনি।
সি.আর.পি.এফ.না তৌবা ত্বীততা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি, "@crpfindiaনা উৎখিবা মশক থোকপা শক্তম। অসিগুম্লবা মশক থোকপা ফোর্স অসিগীদমক্তা শীংথবা ফোংদোকচরি। "