Prime Minister's Office
PM lauds CISF for organising their Raising Day parade outside Delhi for the first time
13 MAR 2023 10:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded CISF for organising their Raising Day parade outside Delhi for the first time.
Sharing a tweet by Union Minister for Home Affairs, Shri Amit Shah, the Prime Minister tweeted;
“I laud the CISF for organising their Raising Day parade outside Delhi for the first time. Such decisions increase the spirit of participative governance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লীগী মপান্দা খ্বাইদগী অহানবা ওইনা রাইজিং দে পেরেদ পাংথোকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা সি.আই.এস.এফ.পু থাগৎখ্রে
13 MAR 2023 10:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.আই.এস.এফ.পু দিল্লীগী মপান্দা খ্বাইদগী অহানবা ওইনা রাইজিং দে পেরেদ পাংথোকপগীদমক্তা থাগৎখ্রে।
গৃহ মন্ত্রালয়গী কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্না সি.আই.এস.এফ.পু দিল্লীগী মপান্দা খ্বাইদগী অহানবা ওইনা রাইজিং দে পেরেদ পাংথোকপগীদমক্তা থাগৎলি। মসিগুম্বা ৱারেপ অসিনা মীয়াম্না শরুক য়াবগী ইথিল হেনগৎহল্লি”।