Prime Minister's Office
PM to inaugurate 3rd Session of National Platform for Disaster Risk Reduction on 10th March
The theme of the session is “Building Local Resilience in a Changing Climate”
09 MAR 2023 4:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the 3rd Session of the National Platform for Disaster Risk Reduction (NPDRR) at Vigyan Bhawan, New Delhi on 10th March, 2023 at 4:30 PM. The main theme of the 3rd session of this Platform is “Building Local Resilience in a Changing Climate”.
During the event, Prime Minister will felicitate awardees of the Subhash Chandra Bose Aapda Prabandhan Puraskar. The winners of the 2023 Puraskar are Odisha State Disaster Management Authority (OSDMA) and the Lunglei Fire Station, Mizoram. Prime Minister will also inaugurate the exhibition for showcasing the innovative ideas and initiatives, tools and technologies in the field of Disaster Risk Reduction .
NPDRR is a multi-stakeholder platform constituted by the Government of India to facilitate dialogue, sharing experiences, views, ideas, action-oriented research & explore opportunities in the area of Disaster Risk Reduction.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মার্চ ১০দা নেসনেল প্লেতফোর্ম ফোর দিজাস্তার রিক্স রিদক্সনগী ৩শুবা সেসন হৌদোক্কনি
সেসন অসিগী থিমদি “নোংজু-নুংশাগী ফিবম হোংলকপদা লমদম অমনা থেংন্নবা হোৎনবা” হায়বনি
09 MAR 2023 4:05PM by PIB Imphal
লাক্লিবা মার্চ ১০গী নুংথিল পুং ৪:৩০ তাবদা নিউ দিল্লিগী বিজ্ঞান ভাবন্দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেসনেল প্লেতফোর্ম ফোর দিজাস্তার রিক্স রিদক্সন(এন পি দি আর আর)গী ৩শুবা সেসন হৌদোক্কনি। ৩শুবা সেসন অসিগী থিমদি “নোংজু-নুংশাগী ফিবম হোংলকপদা লমদম অমনা থেংন্নবা হোৎনবা” হায়বনি।
থৌরম অদুদা, প্রধান মন্ত্রীনা সুভাস চন্দ্র বোস অপদা প্রবন্ধান পুরুস্কার ফংলবশিং ইকায়খুম্নবা উৎকনি। ২০২৩গী পুরুস্কার ফংলবশিংদি ওরিসা স্তেৎ দিজাস্তার মেনেজমেন্ত ওথোরিতি(ও এস দি এম এ) অমসুং লুংলৈ ফাইয়ার স্তেসন, মিজোরমনি। অমাং-অতা থোকপা হন্থহন্নবগী হিরমদা অনৌবা থবকশিং অমসুং ৱাখল্লোনশিং, খুৎলায়শিং অমসুং তেক্নোলোজিশিংগী উৎপা একজিবিসন অমসু প্রধান মন্ত্রীনা হৌদোক্কনি।
অমাং-অতা থোকপা হন্থহন্নবগী হিরমদা ৱারি শান্নবা, অখঙবশিং, অনৌবা ৱাখল্লোনশিং পীথোক-পীশিন তৌন্নবা, রিছর্স তৌনবা অমসুং খুদোংচাবশিং থিদোক্নবা মরী লৈনবশিংগী মফম অমা ওইনবা এন.পি.দি.আর.আর অসি ভারত সরকারনা লিংখৎপনি।