Prime Minister's Office
PM thanks Benjamin Netanyahu for Holi greetings
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Delhi
Replying to the Holi greetings of the Prime Minister of Isreal H.E. Benjamin Netanyahu, the Prime Minister Shri Narendra Modi tweeted :
"Thank you my friend, PM @netanyahu for your special Holi wishes. People all over India mark this festival with great vibrancy.
I also wish you and the people of Israel a happy Purim. Chag Sameach!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হোলীৰ শুভেচ্ছা জনোৱাৰ বাবে বেঞ্জামিন নেতন্যাহুক ধন্যবাদ জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Guwahati
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম বেঞ্জামিন নেতন্যাহুৰ হোলী শুভেচ্ছাৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টুইট কৰে:
"হোলীৰ বিশেষ শুভেচ্ছাৰ বাবে মোৰ বন্ধু, প্ৰধানমন্ত্ৰী @netanyahu ক ধন্যবাদ জনাইছো। সমগ্ৰ ভাৰতৰ ৰাইজে অতি জীৱন্ততাৰে এই উৎসৱটি উদযাপন কৰে।
মই আপোনাৰ লগতে ইজৰাইলৰ জনসাধাৰণক ‘পুৰিম’ৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। চাগ ছামীচ!"