Prime Minister's Office
PM thanks Benjamin Netanyahu for Holi greetings
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Delhi
Replying to the Holi greetings of the Prime Minister of Isreal H.E. Benjamin Netanyahu, the Prime Minister Shri Narendra Modi tweeted :
"Thank you my friend, PM @netanyahu for your special Holi wishes. People all over India mark this festival with great vibrancy.
I also wish you and the people of Israel a happy Purim. Chag Sameach!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হোলিগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা বেঞ্জামিন নেতানয়াহু থাগৎখ্রে
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Imphal
ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুগী হোলিগী য়াইফ-পাউজেলগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্বিৎ তৌখি:
“অদোমগী অখন্নবা হোলিগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক ঐগী মরুপ প্রধান মন্ত্রী @netanyahu, অদোম থাগৎচরি। ভারত শীনবা থুংনা লৈরিবা মীয়াম্না মসিগী কুহ্মৈ অসি য়াম্না হরাও-তয়াম্না পাংথোকই।
নুংঙাইরবা পুরিম অমগীদমক অদোম অমসুং ইজরেলগী মীয়াম ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। হাগ সামৈয়াহ!”