ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହୋଲି ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ବେଞ୍ଜାମିନ ନେତାନ୍ୟାହୁଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Bhubaneswar
ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମହାମହିମ ବେଞ୍ଜାମିନ ନେତାନ୍ୟାହୁଙ୍କ ହୋଲି ଶୁଭେଚ୍ଛାର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
ଧନ୍ୟବାଦ ବନ୍ଧୁ, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @netanyahu ଆପଣଙ୍କ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ହୋଲି ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ । ସାରା ଭାରତର ଲୋକେ ଏହି ପର୍ବକୁ ବେଶ ଉଦ୍ଦୀପନାର ସହ ପାଳନ କରିଥାନ୍ତି ।
“ମୁଁ ଆପଣଙ୍କୁ ଓ ଇସ୍ରାଏଲବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭ ପୁରିମର ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ଛାଗ ସମିଚ ।”

Prime Minister's Office
PM thanks Benjamin Netanyahu for Holi greetings
08 MAR 2023 10:24PM by PIB Delhi
Replying to the Holi greetings of the Prime Minister of Isreal H.E. Benjamin Netanyahu, the Prime Minister Shri Narendra Modi tweeted :
"Thank you my friend, PM @netanyahu for your special Holi wishes. People all over India mark this festival with great vibrancy.
I also wish you and the people of Israel a happy Purim. Chag Sameach!"