Prime Minister's Office
PM lauds Zonal Railway Training Institute, Secunderabad for renovation of a 200-year old heritage well
26 FEB 2023 10:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the effort of Zonal Railway Training Institute, Secunderabad about renovation of a 200-year-old heritage well on its premises. Zonal Railway Training Institute, Secunderabad further built Rainwater Harvesting Pits around it to facilitate water conservation.
In a reply of tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted;
“This is a laudatory effort.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি ২০০শুরবা অরিবা গুহা অমা নৌনা শেমজিনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা জোনেল রেলৱে ত্রেনিং ইন্সতিতুৎ, সিকন্দরবাদ থাগৎখ্রে
26 FEB 2023 10:41AM by PIB Imphal
জোনেল রেলৱে ত্রেনিং ইন্সতিতুৎ, সিকন্দরবাদকী কমপ্লেক্স মনুংদা লৈবা চহি ২০০শুরবা অরিবা গুহা অমা নৌনা শেমজিনবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্সতিতুৎ অসি থাগৎখ্রে। জোনেল রেলৱে ত্রেনিং ইন্সতিতুৎ, সিকন্দরবাদনা মখা তানা গুহা অদুদা ঈশিং তুংশিন্নবা গুহাগী অকোয়বদা নোংগী ঈশিং লৌশিন্নবা কোম কয়া তৌখি।
রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি থাগৎফম থোকপা থবক অমনি”।