Prime Minister's Office
PM urges all to take part in Best Tourism Village Competition
21 FEB 2023 3:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged all, particularly youngsters to take part in Best Tourism Village Competition. The Ministry of Tourism is launching Best Tourism Village Competition.
The core aim of this competition to honor the villages that preserve and promote the local art, culture and Lifestyle.
Responding to a tweet thread by Ministry of Tourism, the Prime Minister tweeted;
“I urge you all, particularly youngsters to take part in this unique endeavour to showcase India’s great tourism potential.
https://www.rural.tourism.gov.in/best-rural-village-competition.html

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা বেস্ত তুরিজম ভিলেজ কম্পিতিসন্দা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
21 FEB 2023 3:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা মরু ওইনা নহারোলশিংদা বেস্ত তুরিজম ভিলেজ কম্পিতিসন্দা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। তুরিজম মন্ত্রালয়না বেস্ত তুরিজম ভিলেজ কম্পিতিসন লোঞ্চ তৌরি।
কম্পিতিসন অসিগী মপুং ওইবা পান্দমদি লোকেল আর্ত, নাৎ অমসুং পুন্সি মহিং ঙাকশেনবা অমসুং চাউখৎহল্লিবা খুঙ্গংশিংবু ইকাই খুম্নবনি।
তুরিজম মন্ত্রালয়না তৌখিবা ত্বিত থ্রেদ অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঐহাক্না পুম্নমক্তা, মরু ওইনা নহারোলশিংদা ভারতকী ফজরবা তুরিজমগী মতিক-ময়াই অসি উৎথোক্নবা তোপ-তোপ্পা খোঙথাং অসিদা শরুক য়ারনবা হায়জরি।
https://www.rural.tourism.gov.in/best-rural-village-competition.html