Prime Minister's Office
We will spare no efforts to make life easier for the people of Ladakh: PM
19 FEB 2023 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the commitment to make life easier for the people of Ladakh. He was responding to a tweet by Member of Parliament in Loksabha from Ladakh, Jamyang Tsering Namgyal wherein the MP conveyed people of Ladakh's happiness over the approval of Rs.1681.51 Cr for construction of 4.1km length Shinkun La to provide all weather connectivity to Ladakh.
The Prime Minister tweeted;

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমি লাডাখৰ জনসাধাৰণৰ জীৱন সহজসাধ্য কৰি তুলিবলৈ প্ৰচেষ্টাৰ কোনোধৰণৰ ক্ৰুটি নকৰোঁঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
19 FEB 2023 10:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাডাখৰ জনসাধাৰণৰ জীৱন সহজসাধ্য কৰি তুলিবলৈ লোৱা অংগীকাৰৰ কথা দোহাৰে। তেওঁ লাডাখ লোকসভাৰ সাংসদ জাময়াং চেৰিং নামগিয়ালৰ এটা টুইটৰ সঁহাৰি দিছিল য'ত সাংসদগৰাকীয়ে লাডাখক সকলো বতৰৰ অনুকূল যাতায়াত ব্যৱস্থা প্ৰদান কৰাৰ বাবে ৪.১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ শিনকুন লা নিৰ্মাণৰ বাবে ১৬৮১.৫১ কোটি টকাৰ অনুমোদন দিয়াত লাডাখৰ জনসাধাৰণ সুখী হোৱাৰ বাৰ্তা দাঙি ধৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
লাডাখৰ জনসাধাৰণৰ জীৱন সহজসাধ্য কৰি তুলিবলৈ আমি কোনোধৰণৰ চেষ্টাৰ ক্ৰুটি কৰা নাই।