প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লাদাখকী মীয়ামগী পুন্সি লাইনা হিংনবা থবকশিং পায়খৎতনা ঐখোয় তোক্লোই: প্রধান মন্ত্রী
19 FEB 2023 10:10AM by PIB Imphal
লাদাখকী মীয়ামগী পুন্সি লাইনা হিংনবা থবক পায়খৎকনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখ্রে। লাদাখতা নোংজু-নুংশা খাক্তনা চহি চুপ্পা চৎনবা য়াবা কিলোমিতর ৪.১ শাংবা সিনকুন লা শানবা লুপা করোর ১৬৮১.৫১গী অয়াবা পীরকপদা লাদাখকী মীয়াম্না হরাওবা ফোঙদোকপগী পাউদম্বা লাদাখকী লোক সভাগী এম.পি জাময়াং সেরিং নামগয়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;

Prime Minister's Office
We will spare no efforts to make life easier for the people of Ladakh: PM
19 FEB 2023 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the commitment to make life easier for the people of Ladakh. He was responding to a tweet by Member of Parliament in Loksabha from Ladakh, Jamyang Tsering Namgyal wherein the MP conveyed people of Ladakh's happiness over the approval of Rs.1681.51 Cr for construction of 4.1km length Shinkun La to provide all weather connectivity to Ladakh.
The Prime Minister tweeted;