Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of Pulwama
14 FEB 2023 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to martyrs of Pulwama.
The Prime Minister tweeted;
“Remembering our valorous heroes who we lost on this day in Pulwama. We will never forget their supreme sacrifice. Their courage motivates us to build a strong and developed India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুলৱামাগী থৌদোক্তা থৱায় কৎখ্রবা অথৌবশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
14 FEB 2023 10:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুলৱামাগী থৌদোক্তা থৱায় কৎখ্রবা অথৌবশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসিগী নুমিৎ অসিদা পুলৱামাদা লৈখিদ্রবা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা অথৌবশিং নিংশিংলি। মখোয়গী কৎথোকপা ঐখোয়না কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই। মখোয়গী থৌনানা মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎলবা ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী পুক্নিং থৌগৎলে”।