Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of Pulwama
14 FEB 2023 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to martyrs of Pulwama.
The Prime Minister tweeted;
“Remembering our valorous heroes who we lost on this day in Pulwama. We will never forget their supreme sacrifice. Their courage motivates us to build a strong and developed India.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুলৱামাৰ শ্বহীদসকলক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
14 FEB 2023 10:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজিপুলৱামাৰ শ্বহীদসকলক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়;
‘পুলৱামাত আজিৰ দিনটোত আমি হেৰুৱাই পেলোৱা আমাৰ বীৰ শ্বহীদসকলক শ্ৰদ্ধাৰে স্মৰণ কৰিছো। তেওঁলোকৰ পৰম ত্যাগৰ কথা আমি কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰো। তেওঁলোকৰ সাহসে আমাক শক্তিশালী আৰু উন্নত ভাৰত গঢ়িবলৈ প্ৰেৰণা দিয়ে।”