Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Nikos Christodoulides for being elected as the President of Cyprus
13 FEB 2023 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Nikos Christodoulides for being elected as the President of Cyprus.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to H. E. Nikos @Christodulides for being elected the President of Cyprus. I look forward to working closely with him to enhance India-Cyprus ties.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চাইপ্ৰাছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত নিকোছ ক্রিষ্টোডুলিডছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 FEB 2023 10:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চাইপ্ৰাছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত নিকোছ ক্রিষ্টোডুলিডছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“চাইপ্ৰাছৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত নিকোছ @Christodulidesক অভিনন্দন জনাইছো৷ ভাৰত-চাইপ্ৰাছৰ সম্পৰ্ক বৃদ্ধিৰ বাবে তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী৷”