Prime Minister's Office
PM shares Lopoli Melo's article 'A day in the Parliament and PMO'
09 FEB 2023 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article titled 'A day in the Parliament and PMO'
by Lopoli Melo from Arunachal Pradesh. Shri Modi has also lauded Lok Sabha Speaker Shri Om Birla for taking such an initiative which gave him the opportunity to meet bright youngsters.
In a tweet, the Prime Minister said;
"You will enjoy reading this very personal account of Lopoli Melo from Arunachal Pradesh. I would like to laud Speaker Om Birla Ji for taking the lead for such an initiative which also gave me the opportunity to meet bright youngsters."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোপোলী মেলোগী আর্তিকল 'এ দে ইন দি পার্লিয়ামেন্ত এন্দ পি.এম.ও.' শেয়র তৌরক্লি
09 FEB 2023 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরে্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশতগী লোপোলী মেলোগী ‘এ দে ইন দি পার্লিয়ামেন্ত এন্দ পি.এম.ও.’ হায়না মিংথোনবা আর্তিকলবু শেয়র তৌরক্লি‍। শ্রী মোদীনা মহাকপু মতিং লৈবা নহাশিংগী উননবগী তাঞ্জা পীরিবা অসিগুম্বা থৌরাং অমা পায়খৎলকপগীদমক লোক সভা স্পীকর শ্রী ওম বির্লাবুসু থাগৎখি‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অরুনাচল প্রদেশতগী লোপোলী মেলোগী মশানা হকথেংনরকপা ৱারী অসি পাবদা অদোম নুংঙাইগনি‍। ঐবু অসিগুম্বা মতিং লৈবা নহাশিংগা উননবগী তাঞ্জা ফংহল্লিবা অসিগুম্বা থৌরাং অমা লৌখৎলকপগীদমক ঐনা স্পীকর ওম বির্লা জীবু থাগৎচরি‍।”