Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of Lahari Bai for preserving more than 150 varieties of millet seeds
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Lahari Bai, 27-year-old tribal woman from Madhya Pradesh's Dindori becoming the brand ambassador of millets. She has preserved more than 150 varieties of millet seeds.
Responding to a tweet by DD News, the Prime Minister tweeted;
“Proud of Lahari Bai, who has shown remarkable enthusiasm towards Shree Ann. Her efforts will motivate many others.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিলেৎ মরু মখল ১৫০ হেনববু লীদুনা থম্লম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা লহারী বাইবু থাগৎখ্রে
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশগী দিন্দোরীদগী চহি ২৭খক্তা ঙায়রিবা ত্রাইবেল নুপী লহারী বাইবু মিল্লেৎকী ব্রান্দ এম্বেসেদর ওইরকপদা তরাম্না ওকখ্রে‍। মহাক্না মিল্লেৎ মরু মখল ১৫০ হেনববু লীদুনা থম্লি‍।
দি.দি. নিউজগী ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“শ্রী অন্নগী লমদা শিংথানিংঙাই ওইবা মওং মতৌ উৎলিবা লহারী বাইগীদমক চাউথোকচৈ‍। মহাক্কী হোৎনজমলনা মীওই কয়াবু পুক্নিং থৌগৎলগনি‍।”