প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মিলেট শস্যৰ ১৫০ৰো অধিক প্ৰকাৰৰ বীজ সংৰক্ষণ কৰাৰ লহৰী বাইৰ প্ৰয়াসৰ প্ৰশংসা কৰে
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মধ্যপ্ৰদেশৰ ডিণ্ডোৰীৰ ২৭ বছৰীয়া জনজাতীয় মহিলা লহৰী বাইৰ মিলেট শস্যৰ ব্ৰেণ্ড এম্বেছেডৰ হোৱাৰ প্ৰশংসা কৰিছে। তেওঁ মিলেট শস্যৰ ১৫০বিধৰো অধিক বীজ সংৰক্ষিত কৰিছে।
ডিডি নিউজৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"লহৰী বাইক লৈ গৰ্বিত, যি শ্ৰী অন্নৰ প্ৰতি উল্লেখযোগ্য উৎসাহ দেখুৱাইছে। তেওঁৰ প্ৰয়াসে আন বহু লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of Lahari Bai for preserving more than 150 varieties of millet seeds
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Lahari Bai, 27-year-old tribal woman from Madhya Pradesh's Dindori becoming the brand ambassador of millets. She has preserved more than 150 varieties of millet seeds.
Responding to a tweet by DD News, the Prime Minister tweeted;
“Proud of Lahari Bai, who has shown remarkable enthusiasm towards Shree Ann. Her efforts will motivate many others.”