ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୫୦ରୁ ଅଧିକ ପ୍ରଜାତିର ମିଲେଟ ବିହନ ସଂରକ୍ଷଣ କରିଥିବା ଲହରୀ ବାଈଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶର ଡିଣ୍ଡୋରିର ୨୭ ବର୍ଷୀୟା ଜନଜାତି ମହିଳା ଲହରୀ ବାଈଙ୍କ ମିଲେଟ ଆମ୍ବାସାଡର ଭାବେ ନିଯୁକ୍ତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ ୧୫୦ରୁ ଅଧିକ ପ୍ରଜାତିର ମିଲେଟ ବିହନ ସଂରକ୍ଷଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଡିଡି ନ୍ୟୁଜର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ଅନ୍ନ ପ୍ରତି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଉତ୍ସାହ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିବା ଲହରୀ ବାଈଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ତାଙ୍କ ଉଦ୍ୟମ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରିତ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of Lahari Bai for preserving more than 150 varieties of millet seeds
09 FEB 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Lahari Bai, 27-year-old tribal woman from Madhya Pradesh's Dindori becoming the brand ambassador of millets. She has preserved more than 150 varieties of millet seeds.
Responding to a tweet by DD News, the Prime Minister tweeted;
“Proud of Lahari Bai, who has shown remarkable enthusiasm towards Shree Ann. Her efforts will motivate many others.”