Prime Minister's Office
PM condoles the demise of veteran filmmaker, Shri K. Viswanath
03 FEB 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran filmmaker, Shri K. Viswanath.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Shri K. Viswanath Garu. He was a stalwart of the cinema world, distinguishing himself as a creative and multifaceted director. His films covered various genres and enthralled audiences for decades. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବର୍ଷୀୟାନ ଚଳଚ୍ଚିତ୍ର ନିର୍ମାତା ଶ୍ରୀ କେ. ବିଶ୍ୱନାଥଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକବ୍ୟକ୍ତ କଲେ
03 FEB 2023 7:00PM by PIB Bhubaneswar
ବର୍ଷୀୟାନ ଚଳଚ୍ଚିତ୍ର ନିର୍ମାତା ଶ୍ରୀ କେ. ବିଶ୍ୱନାଥଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତ:
‘‘ଶ୍ରୀ କେ. ବିଶ୍ୱନାଥ ଗୁରୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ମର୍ମାହତ । ସେ ସୃଜନଶୀଳ ତଥା ବହୁମୁଖୀ ନିଦେ୍ର୍ଦଶକ ଭାବେ ନିଜର ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ପରିଚୟ ସୃଷ୍ଟି କରି ସିନେମା ଜଗତର ଜଣେ ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ବ୍ୟକ୍ତି ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ଚଳଚ୍ଚିତ୍ରଗୁଡ଼ିକ ବିଭିନ୍ନ ଶୈଳୀ ଉପରେ ପର୍ଯ୍ୟବସିତ ଥିଲା ଏବଂ ଦଶନ୍ଧି ଦଶନ୍ଧି ଧରି ଦର୍ଶକଙ୍କୁ ମନ୍ତ୍ରମୁଗ୍ଧ କରିଥିଲା । ତାଙ୍କ ପରିବାର ତଥା ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା । ଶାନ୍ତି ।’’