Prime Minister's Office
PM condoles the demise of veteran filmmaker, Shri K. Viswanath
03 FEB 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran filmmaker, Shri K. Viswanath.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Shri K. Viswanath Garu. He was a stalwart of the cinema world, distinguishing himself as a creative and multifaceted director. His films covered various genres and enthralled audiences for decades. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতেরান ফিল্মমেকর শ্রী কে. বিশ্বনাথ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 FEB 2023 11:49AM by PIB Imphal
ভেতেরান ফিল্মমেকর শ্রী কে. বিশ্বনাথ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শ্রী কে. বিশ্বনাথ গারু লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক সেনিমা ৱার্ল্দকী লমজিংবা অমনি, মহাক অফবা অমসুং মাইথোং য়াম্বা দিরেক্তর অমা ওইনা মশক খঙনৈ। মহাক্না মখল কয়াগী ফিল্মশিং পুথোকখি অমসুং চহি কয়া ভাবকশিংগী পুক্নিং শুমহৎখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।