Prime Minister's Office
PM highlights Rashtrapati Ji's address to both Houses of Parliament
31 JAN 2023 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted Rashtrapati Smt Draupadi Murmu’s address to both Houses of Parliament.
The Prime Minister tweeted;
“Rashtrapati Ji's address to both Houses of Parliament covered a wide range of topics, giving an in-depth picture of the transformative changes taking place across sectors. She highlighted how common citizens have been empowered and 'Ease of Living' furthered. “

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পার্লিয়ামেন্তকী হাউস অনিমক্তা রাস্ত্রপতি জীনা থমখিবা ৱারোল অদুবু অখন্ননা পুক্নিং চিংশিনবা
31 JAN 2023 7:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পার্লিয়ামেন্তকী হাউস অনিমক্তা রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রোপতি মুর্মুনা থমখিবা ৱারোল অদুবু অখন্ননা পুক্নিং চিংশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“পার্লিয়ামেন্তকী হাউস অনিমক্তা রাস্ত্রপতি জীনা থমখিবা ৱারোল অদুদা য়াম্লবা হিরম কয়া অমা মনুং চনখি, তোঙান-তোঙানবা সেক্তরশিংদা লাক্লিবা অওনবা পুরক্কদবা অহোংবশিং অদুগী মনুং হুৎনা শক্তম অমা উৎলি। মহাক্না মীচম প্রজাশিং অসিনা করম্না করম্না মশানা-মশাবু থাজবা পুরকপা অমসুং ‘ইজ ওফ লিবিং’ অসিবু মখাতানা খুমাং চাউশিনহল্লকখিবগে হায়বসিগী মতাংদা অখন্ননা পুক্নিং চিংশিনখি।”