Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team on winning ICC U19 T20 World Cup
29 JAN 2023 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Women’s Cricket Team on winning the ICC Under 19 T20 World Cup.
Quoting a tweet by BCCI Women, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the Indian Team for a special win at the ICC U19 T20 World Cup. They have played excellent cricket and their success will inspire several upcoming cricketers. Best wishes to the team for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আই.সি.সি অন্দর-১৯ তি-২০ ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎখ্রে
29 JAN 2023 8:27PM by PIB Imphal
আই.সি.সি অন্দর-১৯ তি-২০ ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপী ক্রিকেত তিম থাগৎখ্রে
বি.সি.সি.আই ৱুমেনগী ত্বিৎ অমা পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“আই.সি.সি অন্দর-১৯ তি-২০ ৱার্ল্দ কপ অখন্নবা অমা ওইনা মাইপাকপগীদমক ভারতকী তিম থাগৎলি। মখোয়না ক্রিকেত ফজনা শানখি অমসুং মখোয়গী মাইপাকপনা তুংগী ক্রিকেত্তরশিং পুক্নিং থৌগৎকনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক তিমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।