প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচি ১৯ বছৰ অনূৰ্ধ্ব টি২০ বিশ্বকাপত জয়ী হোৱাৰ বাবে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 JAN 2023 8:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইচিচি ১৯ বছৰ অনূৰ্ধ্ব টি২০ বিশ্বকাপত জয়ী হোৱাৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলাৰ ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন জনায়৷
বিচিচিআই উইমেনৰ টুইটাৰৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটত লিখে;
“আইচিচি ১৯ বছৰ অনূৰ্ধ্ব টি২০ বিশ্বকাপত জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় দলক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকে উৎকৃষ্ট ক্ৰিকেট খেলিছে আৰু তেওঁলোকৰ এই সফলতাই ভৱিষ্যতৰ বহু ক্ৰিকেটাৰক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। দলটোক তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team on winning ICC U19 T20 World Cup
29 JAN 2023 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Women’s Cricket Team on winning the ICC Under 19 T20 World Cup.
Quoting a tweet by BCCI Women, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the Indian Team for a special win at the ICC U19 T20 World Cup. They have played excellent cricket and their success will inspire several upcoming cricketers. Best wishes to the team for their future endeavours.”