Prime Minister's Office
PM praises Light and Sound Show at Red Fort in New Delhi
11 JAN 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from Light and Sound Show at Red Fort in New Delhi.
Sharing a tweet by Union Minister for Culture and Tourism, Shri G Kishan Reddy, the Prime Minister tweeted;
“An added reason to visit the Red Fort! An informative and modern way to recall our history and heritage.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিউ দিল্লিগী লাল কিলাদা পাংথোকপা লাইত অমসুং সাউন্দ সো থাগৎখ্রে
11 JAN 2023 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউ দিল্লিগী লাল কিলাদা পাংথোকপা লাইত অমসুং সাউন্দ সোগী শক্তম খর উৎখ্রে।
কলচর অমসুং তুরিজমগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি কিসন রেদ্দিগী ত্বিৎ অমা উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লাল কিলা য়েংবা চৎনবগী মরম অমা হেনগৎলে! ঐখোয়গী পুৱারি অমসুং হেরিতেচ নিংশিংনবগী কান্নরবা অমসুং অনৌবা লম্বী অমনি”।