Prime Minister's Office
PM praises Km. Diya, student of KV ONGC, Dehradun for sharing her self-composed poem on Examinations
07 JAN 2023 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Km. Diya, student of KV ONGC, Dehradun for sharing her self-composed poem on Examinations.
In response to a tweet by the Kendriya Vidyalaya Sangathan, the Prime Minister said;
"Very creative! Stress free exams are the best exams. We shall discuss this and more during #ParikshaPeCharcha2023 on the 27th of this month."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষাশিংগী মতাংদা মশা ইজবা শৈরেং পাথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা কে.ভি ও.এন.জি.সি, দেরাদুনগী মহৈরোয় কুমারি দিয়া থাগৎখ্রে
07 JAN 2023 3:51PM by PIB Imphal
পরিক্ষাশিংগী মতাংদা মহাক মশা ইজবা শৈরেং পাথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কে.ভি ও.এন.জি.সি, দেরাদুনগী মহৈরোয় কুমারি দিয়া থাগৎখ্রে।
কেন্দ্রিয়া বিদ্যলয় সঙ্গথনগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“য়াম্না ফজৈ! পাখৎপা লৈতবা পরিক্ষাশিং খ্বাইদগী মাইপাকপা পরিক্ষাশিংনি। মসিগী ৱাফম অসি ঐখোয়না থা অসিগী ২৭তা #ParikshaPeCharcha2023 মনুংদা খর হেন্না কুপ্না খন্নগনি”।