Prime Minister's Office
PM praises Km. Diya, student of KV ONGC, Dehradun for sharing her self-composed poem on Examinations
07 JAN 2023 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Km. Diya, student of KV ONGC, Dehradun for sharing her self-composed poem on Examinations.
In response to a tweet by the Kendriya Vidyalaya Sangathan, the Prime Minister said;
"Very creative! Stress free exams are the best exams. We shall discuss this and more during #ParikshaPeCharcha2023 on the 27th of this month."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପରୀକ୍ଷା ସମ୍ପର୍କରେ ସ୍ୱରଚିତ କବିତା ଶେୟାର କରିଥିବାରୁ କେଭି ଓଏନଜିସି, ଡେରାଡୁନର ଛାତ୍ରୀ କୁମାରୀ ଦୀୟାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 JAN 2023 3:51PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପରୀକ୍ଷା ସମ୍ପର୍କରେ ସ୍ୱରଚିତ କବିତା ଶେୟାର କରିଥିବା କେଭି ଓଏନଜିସି, ଡେରାଡୁନର ଛାତ୍ରୀ କୁମାରୀ ଦୀୟାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରୀୟ ବିଦ୍ୟାଳୟ ସଂଗଠନର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଖୁବ ସୃଜନଶୀଳ! ଚିନ୍ତାମୁକ୍ତ ପରୀକ୍ଷା ସବୁଠାରୁ ଭଲ ପରୀକ୍ଷା । ଆମେ ଚଳିତ ମାସ ୨୭ ତାରିଖରେ #ParikshaPeCharcha2023ରେ ଏ ସମ୍ପର୍କରେ ଅଧିକ ଆଲୋଚନା କରିବା ।”