Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Laxman Jagtap, MLA in Maharashtra Assembly
03 JAN 2023 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief after the passing away of Shri Laxman Jagtap, MLA in the Maharashtra Assembly.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the passing away of MLA in the Maharashtra Assembly Shri Laxman Jagtap Ji. He made a great contribution to public welfare and for the development of Pune and the surrounding areas. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রা এশেমব্লিগী এম.এল.এ, শ্রী লক্সমন জগতাপ লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 JAN 2023 3:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রা এশেমব্লিগী এম.এল.এ শ্রী লক্সমন জগতাপ লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহারাস্ত্রা এশেমব্লিগী এম.এল.এ শ্রী লক্সমন জগতাপ লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওহল্লে। মহাক্না মীয়ামগী য়াইফনবা অমসুং পুনে অমসুং মসিগা নক্নবা মফমশিং চাউখৎনবা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।