Prime Minister's Office
PM chairs Annual General Meeting of Nehru Memorial Museum & Library Society
02 JAN 2023 9:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has chaired the Annual General Meeting of NMML Society where he emphasised on encouraging research, scholarship among the youth and making history more appealing. The Prime Minister also discussed ways to make the PM-Sangrahalaya more popular among youngsters.
The Prime Minister tweeted;
“Chaired the Annual General Meeting of NMML Society. Emphasised on encouraging research, scholarship among the youth and making history more appealing. Also discussed ways to make the PM-Sangrahalaya more popular among youngsters.
https://www.pib.gov.in/PressReleaseIframePage.aspx?PRID=1888097

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেহৰু মেম’ৰিয়েল মিউজিয়াম আৰু লাইব্ৰেৰী ছ’চাইটিৰ বাৰ্ষিক সাধাৰণ সভাত অধ্যক্ষতা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 JAN 2023 9:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এনএমএমএল ছ’চাইটিৰ বাৰ্ষিক সাধাৰণ সভাত সভাপতিত্ব কৰে য’ত তেওঁ যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত গৱেষণা, পাণ্ডিত্যক উৎসাহিত কৰা আৰু ইতিহাসক অধিক আকৰ্ষণীয় কৰি তোলাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত প্ৰধানমন্ত্ৰী-সংগ্ৰহালয়ক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলাৰ বিষয়েও আলোচনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“এনএমএমএল ছ’চাইটিৰ বাৰ্ষিক সাধাৰণ সভাত সভাপতিত্ব কৰিলো৷ যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত গৱেষণা, পাণ্ডিত্যক উৎসাহিত কৰা আৰু ইতিহাসক অধিক আকৰ্ষণীয় কৰি তোলাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰো৷ যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত প্ৰধানমন্ত্ৰী-সংগ্ৰহালয়ক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলাৰ উপায়সমূহৰ বিষয়েও আলোচনা কৰো৷
https://www.pib.gov.in/PressReleaseIframePage.aspx?PRID=1888097