প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেহরু মেমোরিএল ম্যুজিয়ম এন্দ লাইব্রেরী সোসাইতীগী চহিগী জেনেরেল মীফম থৌরম মপু ওইদুনা পাঙথোকখ্রে
02 JAN 2023 9:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন.এম.এম.এল. সোসাইতীগী চহিগী জেনেরেল মীফম থৌরম মপু ওইনা শরুক য়ারদুনা, নহাশিংগী মরক্তা থিজিন হুমজিনবা, স্কোলারসিপ পুক্নিং থৌগৎনবা অমদি পুৱারীবু হেন্না পাম্নহনবা ৱাফম থমখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.-সঙ্গ্রহলয়বু নহাশিংগী মরক্তা হেন্না পাম্নহন্নবা পাম্বৈশিংসু খন্নখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“এন.এম.এম.এল. সোসাইতীগী চহিগী জেনেরেল মীফম থৌরম মপু ওইনা শরুক য়ারুরে‍। নহাশিংগী মরক্তা থিজিন হুমজিনবা, স্কোলারসিপ পুক্নিং থৌগৎনবা অমদি পুৱারীবু হেন্না পাম্নহনবা ৱাফম থমখি‍। পি.এম.-সঙ্গ্রহলয়বু নহাশিংগী মরক্তা হেন্না পাম্নহন্নবা পাম্বৈশিংসু খন্নখি‍।”
https://www.pib.gov.in/PressReleaseIframePage.aspx?PRID=1888097

Prime Minister's Office
PM chairs Annual General Meeting of Nehru Memorial Museum & Library Society
02 JAN 2023 9:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has chaired the Annual General Meeting of NMML Society where he emphasised on encouraging research, scholarship among the youth and making history more appealing. The Prime Minister also discussed ways to make the PM-Sangrahalaya more popular among youngsters.
The Prime Minister tweeted;
“Chaired the Annual General Meeting of NMML Society. Emphasised on encouraging research, scholarship among the youth and making history more appealing. Also discussed ways to make the PM-Sangrahalaya more popular among youngsters.
https://www.pib.gov.in/PressReleaseIframePage.aspx?PRID=1888097