Prime Minister's Office
PM meets Air Marshal PV Iyer (Retd)
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on meeting Air Marshal PV Iyer (Retd). He also received a copy of his book.
The Prime Minister tweeted;
“Delighted to meet Air Marshal PV Iyer (Retd) today. His zest for life is remarkable and so is his passion towards staying fit and healthy. Glad to get a copy of his book.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এয়র মার্সেল পি.ভি আইয়র(থবক্তগী পোথারবা) উনখ্রে
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Imphal
এয়র মার্সেল পি.ভি আইয়র(থবক্তগী পোথারবা) উনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না ইবা লাইরিক্কী কোপী অমশু প্রধান মন্ত্রীদা খুদোল তমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি এয়র মার্সেল পি.ভি আইয়র(থবক্তগী পোথারবা) উনবদা অপেনবা পোকই। পুন্সিগীদমক মহাক্না তৌখিবশিং শিংথানিঙাইনি অমসুং মরম অদুনা মহাক্না হকচাং ফনা লৈনবা থবকশিং থৱায় য়াওনা পাংথোকখি। মহাক্কী লাইরিক্কী কোপী অমা ফংবদা হরাওই।