ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏୟାର ମାର୍ଶାଲ ପିଭି ଆୟାର (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ)ଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଏୟାର ମାର୍ଶାଲ ପିଭି ଆୟାର (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ)ଙ୍କୁ ଭେଟି ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ସେ ତାଙ୍କ ପୁସ୍ତକର ଏକ ନକଲ ମଧ୍ୟ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ଏୟାର ମାର୍ଶାଲ ପିଭି ଆୟାର (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ)ଙ୍କୁ ଭେଟି ଖୁସି ହେଲି । ଜୀବନ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଋଚି ଏବଂ ଫିଟ ତଥା ସୁସ୍ଥ ରହିବାକୁ ତାଙ୍କ ଆଗ୍ରହ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ । ତାଙ୍କ ପୁସ୍ତକର ଏକ ନକଲ ପାଇ ଆନନ୍ଦିତ ।”

Prime Minister's Office
PM meets Air Marshal PV Iyer (Retd)
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on meeting Air Marshal PV Iyer (Retd). He also received a copy of his book.
The Prime Minister tweeted;
“Delighted to meet Air Marshal PV Iyer (Retd) today. His zest for life is remarkable and so is his passion towards staying fit and healthy. Glad to get a copy of his book.”