প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এয়াৰ মাৰ্শ্বেল (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) পি ভি আয়াৰক সাক্ষাৎপ্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এয়াৰ মাৰ্শ্বেল (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) পি ভি আয়াৰৰ সৈতে হোৱা বৈঠকত আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে। এয়াৰ মাৰ্শ্বেল আয়াৰে তেওঁক এখন কিতাপো উপহাৰ হিচাপে প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"আজি এয়াৰ মাৰ্শ্বেল (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) পি.ভি. আয়াৰক লগ পাই আনন্দিত হৈছো। জীৱনৰ প্ৰতি তেওঁৰ আগ্ৰহ আৰু সুস্থ আৰু স্বাস্থ্যৱান হৈ থকাৰ আগ্ৰহ লক্ষণীয়। তেওঁৰ কিতাপখনৰ এটা প্ৰতিলিপি পাই ভাল লাগিছে। "

Prime Minister's Office
PM meets Air Marshal PV Iyer (Retd)
31 DEC 2022 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on meeting Air Marshal PV Iyer (Retd). He also received a copy of his book.
The Prime Minister tweeted;
“Delighted to meet Air Marshal PV Iyer (Retd) today. His zest for life is remarkable and so is his passion towards staying fit and healthy. Glad to get a copy of his book.”