Prime Minister's Office
PM congratulates Pushpa Kamal Dahal ‘Prachanda’ on being elected as the Prime Minister of Nepal
25 DEC 2022 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Comrade Prachanda on being elected as the Prime Minister of Nepal.
The Prime Minister tweeted;
“Warmest congratulations Comrade Prachanda on being elected as the Prime Minister of Nepal. The unique relationship between India & Nepal is based on deep cultural connect & warm people-to-people ties. I look forward to working together with you to further strengthen this friendship.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লক্লবা পুস্পা কমাল দাহাল ‘প্রাচান্দা’ থাগৎখ্রে
25 DEC 2022 10:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লক্লবা পুস্পা কমাল দাহাল ‘প্রাচান্দা’ থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা কমরেদ প্রাচান্দা থাগৎচরি। ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা মরী অসি অচেৎপা কলচরগী মরী অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইবনি। মসিগী মরুপ-মপাং ওইবা মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।