প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা পুষ্প কমল দাহাল ‘প্ৰচণ্ড’ক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 DEC 2022 10:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা কমৰেড প্ৰচণ্ডক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা কমৰেড প্ৰচণ্ডক অভিনন্দন জনাইছো৷ ভাৰত আৰু নেপালৰ অনন্য সম্পৰ্ক গভীৰ সাংস্কৃতিক সংযোগ আৰু জনতাৰ মাজৰ সম্পৰ্কৰ ওপৰত প্ৰতিষ্ঠিত৷ এই বন্ধুত্ব অধিক সুদৃঢ় কৰাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে একেলগে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Pushpa Kamal Dahal ‘Prachanda’ on being elected as the Prime Minister of Nepal
25 DEC 2022 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Comrade Prachanda on being elected as the Prime Minister of Nepal.
The Prime Minister tweeted;
“Warmest congratulations Comrade Prachanda on being elected as the Prime Minister of Nepal. The unique relationship between India & Nepal is based on deep cultural connect & warm people-to-people ties. I look forward to working together with you to further strengthen this friendship.”