Prime Minister's Office
PM congratulates Sitiveni Rabuka on his election as the Prime Minister of Fiji
24 DEC 2022 5:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sitiveni Rabuka on his election as the Prime Minister of Fiji.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations @slrabuka on your election as the Prime Minister of Fiji. I look forward to working together to further strengthen the close and long-standing relations between India and Fiji."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিতিবেনি রবুকাগী মফমদা মহাক্না ফিজিগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখল মায় পাক্লকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 DEC 2022 5:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিতিবেনি রবুকাগী মফমদা মহাক্না ফিজিগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখল মায় পাক্লকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি @slrabuka অদোমবু ফিজিগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখল মায় পাক্লকপসিদা‍। ভারত অমসুং ফিজিগী অচেৎপা অমদি মতম শাংনা লৈরক্লবা মরীবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্ননবা মীৎয়েঙ থমজরি‍।”