Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Team for winning T-20 World Cup for the Blind
17 DEC 2022 7:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Team for winning the T-20 World Cup for the Blind.
Sharing a tweet by Differently Abled Cricket Council of India, the Prime Minister tweeted;
“India is proud of our athletes. Delighted that we have won the T-20 World Cup for the Blind. Congratulations to our team and best wishes to them for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীৎ উদ্রবশিংগী তি-২০ ৱার্ল্দ কপ মাইপাক্লবা ভারতকী তিম থাগৎখ্রে
17 DEC 2022 7:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীৎ উদ্রবশিংগী তি-২০ ৱার্ল্দ কপ মাইপাক্লবা ভারতকী তিম থাগৎখ্রে।
দিফেরেন্তলি এবল ক্রিকেত কাউন্সিল ওফ ইন্দিয়াগী ত্বিৎ অমা শরুক সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগীদমক ভারতনা চাউথোকচরি। মীৎ উদ্রবশিংগী তি-২০ ৱার্ল্দ কপ লৌবদা অপেনবা পোক্লে। ঐখোয়গী তিম থাগৎলি অমসুং মখোয়গী তুংগী থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা মখোয়দা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।