Prime Minister's Office
PM bows to Mahakavi Bharathiar, Subramania Bharathi on his Jayanti
11 DEC 2022 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra has paid tributes to Mahakavi Bharathiar, Subramania Bharathi on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
"I bow to the great Subramania Bharathi on his Jayanti. ‘Mahakavi Bharathiar’ embodied remarkable courage and outstanding intellect. He had a grand vision for India’s development and the empowerment of every Indian. We are working to realise his ideas across different sectors.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকবী ভারথিয়র, সুব্রমনিয়া ভারথিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা কোক নোনখ্রে
11 DEC 2022 10:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাকবী ভারথিয়র, সুব্রমনিয়া ভারথিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“অথোইবা সুব্রমনিয়া ভারথিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ঐনা ইকোক নোঞ্জরি‍। ‘মহাকবী ভারথিয়র’ মশক নাইরবা থৌনা অমদি তোপ তোপ্পা লৌশিংগী মশক্নি‍। মহাক্কী মফমদা ভারতকী চাওখৎপগী অমদি ভারত মচা খুদিংমক মপাঙ্গল কলহন্নবগী অচৌবা মঙলান অমা লৈরম্মী‍। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংবু তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা মঙফাওনহন্নবগীদমক ঐখোয়না থবক পায়খৎলি‍।”