ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାକବି ଭରଥିଆର ସୁବ୍ରମଣ୍ୟ ଭାରତୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 DEC 2022 10:58AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମହାକବି ଭରଥିଆର ସୁବମଣ୍ୟ ଭାରତୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ ସୁବ୍ରମଣ୍ୟ ଭାରତୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ମୁଁ ପ୍ରଣାମ କରୁଛି । ମହାକବି ଭରଥିଆର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସାହସ ଏବଂ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବୁଦ୍ଧିମତାକୁ ପ୍ରତିପାଦିତ କରିଛନ୍ତି । ଭାରତର ବିକାଶ ତଥା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ସଶକ୍ତିକରଣ ପାଇଁ ତାଙ୍କର ଏକ ମହାନ ଦର୍ଶନ ଥିଲା । ଆମେ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ତାଙ୍କ ଚିନ୍ତାଧାରାକୁ ହୃଦୟଙ୍ଗମ ଲାଗି କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛୁ ।”

Prime Minister's Office
PM bows to Mahakavi Bharathiar, Subramania Bharathi on his Jayanti
11 DEC 2022 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra has paid tributes to Mahakavi Bharathiar, Subramania Bharathi on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
"I bow to the great Subramania Bharathi on his Jayanti. ‘Mahakavi Bharathiar’ embodied remarkable courage and outstanding intellect. He had a grand vision for India’s development and the empowerment of every Indian. We are working to realise his ideas across different sectors.