Prime Minister's Office
PM recalls heroic courage of all those who took part in Assam Movement on Swahid Diwas
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the heroic courage of all those who took part in the Assam Movement on Swahid Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Assam Movement has a special place in our history. Today, on Swahid Diwas, I recall the heroic courage of all those who took part in this movement. We will never forget their contribution to preserve Assam’s unique culture."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্বহীদ দিৱসতা অসাম মুভমেন্ততা শরুক য়াখিবশিংগী থৌনা নিংশিংখ্রে
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্বহীদ দিৱসতা অসাম মুভমেন্ততা শরুক য়াখিবশিংগী থৌনা নিংশিংখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ঐখোয়গী পুৱারিদা অসাম মুভমেন্তনা অখন্নবা মফম অমা কল্লে। ঙসি, শ্বহীদ দিৱস অসিদা, ইহৌ অসিদা শরুক য়াখিবশিংগী অকনবা থৌনা অদু ঐনা নিংশিংলি। অসামগী তোমথিন ঙানবা কলচর ঙাক্তুনা থম্নবা মখোয়না লৌখিবা থৌদাং ঐখোয়না কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই”।