ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱାହିଦ୍ ଦିବସ ଅବସରରେ ଆସାମ ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଭାଗ ନେଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ବୀରତ୍ୱର ସାହସକୁ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱାହିଦ୍ ଦିବସ ଅବସରରେ ଆସାମ ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଭାଗ ନେଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ବୀରତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସାହସକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଇତିହାସରେ ଆସାମ ଆନ୍ଦୋଳନର ଏକ ବିଶେଷ ସ୍ଥାନ ରହିଛି । ଆଜି ସ୍ୱାହିଦ ଦିବସ ଅବସରରେ ମୁଁ ଏହି ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଭାଗ ନେଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କର ବୀରତ୍ୱର ସାହସକୁ ମନେ ପକାଉଛି । ଆସାମର ଅନନ୍ୟ ସଂସ୍କୃତିକୁ ବଞ୍ଚାଇ ରଖିବାରେ ସେମାନଙ୍କର ଅବଦାନକୁ ଆମେ କେବେବି ଭୁଲି ପାରିବୁ ନାହିଁ ।”

Prime Minister's Office
PM recalls heroic courage of all those who took part in Assam Movement on Swahid Diwas
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the heroic courage of all those who took part in the Assam Movement on Swahid Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Assam Movement has a special place in our history. Today, on Swahid Diwas, I recall the heroic courage of all those who took part in this movement. We will never forget their contribution to preserve Assam’s unique culture."