প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্বহীদ দিৱসত অসম আন্দোলনৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰীৰ বীৰত্বপূৰ্ণ সাহসিকতাক স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্বহীদ দিৱস উপলক্ষে অসম আন্দোলনৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰীৰ বীৰত্বপূৰ্ণ সাহসিকতাক স্মৰণ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"আমাৰ ইতিহাসত অসম আন্দোলনৰ এক বিশেষ স্থান আছে। আজি শ্বহীদ দিৱসৰ দিনা এই আন্দোলনৰ সকলো অংশগ্ৰহণকাৰীৰ বীৰত্বপূৰ্ণ সাহসিকতাৰ কথা স্মৰণ কৰিছো। অসমৰ অনন্য সংস্কৃতি অক্ষুণ্ণ ৰখাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ অৱদানক আমি কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰো।"

Prime Minister's Office
PM recalls heroic courage of all those who took part in Assam Movement on Swahid Diwas
10 DEC 2022 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the heroic courage of all those who took part in the Assam Movement on Swahid Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Assam Movement has a special place in our history. Today, on Swahid Diwas, I recall the heroic courage of all those who took part in this movement. We will never forget their contribution to preserve Assam’s unique culture."