Prime Minister's Office
PM congratulates Dato' Seri Anwar Ibrahim on his election as Prime Minister of Malaysia
24 NOV 2022 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dato' Seri Anwar Ibrahim on his election as the Prime Minister of Malaysia.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations Dato' Seri @anwaribrahim on your election as the Prime Minister of Malaysia. I look forward to working closely together to further strengthen India-Malaysia Enhanced Strategic Partnership."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাতো’ সেরি অনৱর ইব্রাহিমগী মফমদা মলেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখল মায় পাক্লকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 NOV 2022 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাতো’ সেরি অনৱর ইব্রাহিমগী মফমদা মহাক্না মলেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি দাতো’ সেরি @anwaribrahim অদোম্না মলেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মায় পাক্লকপগীদমক‍। ইন্দিয়া-মলেসিয়া ইনহেন্স্দ স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক পুন্না থবক পায়খৎমিন্ননবা ঐনা মীৎয়েঙ থমজরি‍।”