Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO and IN-SPACe for successful launch of India's maidan private rocket Vikram-S
18 NOV 2022 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) and IN-SPACe for the successful launch of India's maiden private rocket Vikram-Suborbital developed by Skyroot Aerospace.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A historic moment for India as the rocket Vikram-S, developed by Skyroot Aerospace, took off from Sriharikota today! It is an important milestone in the journey of India’s private space industry. Congrats to @isro & @INSPACeIND for enabling this feat."
"This accomplishment bears testimony to the immense talent of our youth, who took full advantage of the landmark space sector reforms of June 2020."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ প্ৰথম বেচৰকাৰী ৰকেট, বিক্ৰম-এছৰ সফল প্ৰক্ষেপণৰ বাবে ইছৰো আৰু ইন-স্পেচক অভিনন্দন জনায়
18 NOV 2022 5:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্কাইৰুট এৰোস্পেচৰ দ্বাৰা বিকশিত ভাৰতৰ প্ৰথম বেচৰকাৰী ৰকেট, বিক্ৰম-ছাবঅৰ্বিটেলৰ সফল প্ৰক্ষেপণৰ বাবে ভাৰতীয় অন্তৰিক্ষ গৱষণা সংস্থা (ইছৰো) আৰু ইন-স্পেচক অভিনন্দন জনাইছে।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"ভাৰতৰ বাবে এক ঐতিহাসিক ক্ষণ, স্কাইৰুট এৰোস্পেচৰ দ্বাৰা বিকশিত ৰকেট বিক্ৰম-এছে আজি শ্ৰীহৰিকোটাৰ পৰা উড়ন সম্পন্ন কৰে! এয়া ভাৰতৰ বেচৰকাৰী অন্তৰিক্ষ উদ্যোগৰ যাত্ৰাত এটা মহত্বপূৰ্ণ মাইলৰ খুঁটা। এই প্ৰাপ্তি আহৰণ কৰা বাবে @isro আৰু @INSPACeINDক অভিনন্দন।
"এই প্ৰাপ্তিয়ে আমাৰ যুৱক-যুৱতীৰ অপাৰ প্ৰতিভাৰ প্ৰমাণ দিয়ে, যিসকলে জুন ২০২০ৰ ঐতিহাসিক অন্তৰিক্ষ ক্ষেত্ৰৰ সংশোধনৰ সম্পূৰ্ণ সুবিধা আদায় কৰিলে।"