Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO and IN-SPACe for successful launch of India's maidan private rocket Vikram-S
18 NOV 2022 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) and IN-SPACe for the successful launch of India's maiden private rocket Vikram-Suborbital developed by Skyroot Aerospace.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A historic moment for India as the rocket Vikram-S, developed by Skyroot Aerospace, took off from Sriharikota today! It is an important milestone in the journey of India’s private space industry. Congrats to @isro & @INSPACeIND for enabling this feat."
"This accomplishment bears testimony to the immense talent of our youth, who took full advantage of the landmark space sector reforms of June 2020."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্রো অমদি ইন-স্পেসকী মফমদা ভারতকী অহানবা লনাই রোকেৎ বিক্রম-এস. মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 NOV 2022 5:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন স্পেস রীছর্চ ওর্গনাইজেসন (ইস্রো) অমদি ইন-স্পেসকী মফমদা ভারতকী অহানবা লনাই রোকেৎ স্কাইরুৎ এরোস্পেসনা শাবা বিক্রম-সবওর্বিতেল মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি স্রিহরিকোতাদগী স্কাইরুৎ এরোস্পেসনা শাবা বিক্রম-এস থাগৎখিবা ভারতকী পুৱারী ওইরগদবা মীকুপ অমনি! মসি ভারতকী লনাই স্পেস ইন্দস্ত্রীগী খোঙচত্তা মরুওইবা পন্দোল অমনি‍। অসিগুম্বা থৌওং অসিবু পাঙথোকপগীদমক @isro অমদি @INSPACeIND বু থাগৎপা ফোঙদোকচরি‍।”
“মায় পাকপা অসিনা জুন ২০২০দা মশক নাইবা স্পেস সেক্তর রিফোর্ম পুরকখিবগী মপুং ফানা কান্নবা লৌরিবা ঐখোয়গী নহাশিংগী নিংথিনা হৈ-শিংলবা মতৌগী খুদম ওইরি‍।”