Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Jambey Tashi
02 NOV 2022 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the death of Member of Arunachal Legislative Assembly Shri, Jambey Tashi.
The Prime Minister tweeted:
“Pained by the untimely demise of Shri Jambey Tashi Ji. He was a promising leader who was passionate about serving society. He worked hard for Arunachal Pradesh’s progress. In this sad hour, my thoughts are with his family and supporters. Om Mani Padme Hum. @PemaKhanduBJP”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী জম্বে তাশী লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
02 NOV 2022 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল লেজিস্লেতিব এসেমব্লীগী মেম্বর শ্রী জম্বে তাশীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“শ্রী জম্বে তাশীনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। মহাক অসি খুন্নাইগী সেবা তৌবা পাম্বা লুচিংবা অমনি। মহাক্না অরুনাচল প্রদেশকী চাউখৎ থৌরাংগীদমক্তা কন্না হোৎনরম্মি। মসিগুম্বা অৱাবা মতমসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং অমসুং নুংশিবশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম মনি পদ্মে হম। @PemaKhanduBJP”