ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ଜମ୍ବେ ତାଶିଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
03 NOV 2022 4:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶ ବିଧାନସଭା ସଦସ୍ୟ ଶ୍ରୀ ଜମ୍ବେ ତାଶିଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ଜମ୍ବେ ତାଶି ଜୀଙ୍କ ଅସମୟ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖିତ । ଜଣେ ଉଦୀୟମାନ ନେତା ଭାବରେ ସେ ସମାଜର ସେବା ପାଇଁ ଆଗ୍ରହୀ ଥିଲେ । ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ସେ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ କରିଥିଲେ । ଦୁଃଖର ଏହି ମୁହୂର୍ତ୍ତରେ ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମର୍ଥକଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ଓମ ମଣି ପଦ୍ମେ ହୁମ । @PemaKhanduBJP”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Jambey Tashi
02 NOV 2022 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the death of Member of Arunachal Legislative Assembly Shri, Jambey Tashi.
The Prime Minister tweeted:
“Pained by the untimely demise of Shri Jambey Tashi Ji. He was a promising leader who was passionate about serving society. He worked hard for Arunachal Pradesh’s progress. In this sad hour, my thoughts are with his family and supporters. Om Mani Padme Hum. @PemaKhanduBJP”