Prime Minister's Office
PM speaks to HH Amir Tamim Bin Hamad Al Thani, Amir of Qatar
29 OCT 2022 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to HH Amir Tamim Bin Hamad Al Thani, Amir of the State of Qatar and thanked him for his gracious Diwali greetings. Shri Modi has also conveyed his best wishes for a successful FIFA World Cup in Qatar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Was happy to speak with HH Amir @TamimBinHamad of Qatar. Thanked him for his gracious Diwali greetings, and conveyed best wishes for a successful @FIFAWorldCup in Qatar. We agreed to jointly celebrate 50 yrs of India-Qatar diplomatic relations in 2023."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্বাতরগী অমির হিজ হায়নেস অমির তামিম বিন হমদ অল থানিগা ৱারি শানখ্রে
29 OCT 2022 6:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্বাতরগী অমির হিজ হায়নেস অমির তামিম বিন হমদ অল থানিগা ৱারি শানখ্রে অমসুং মহাক্না দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক মহাক থাগৎখ্রে। ক্বাতরদা ফিফা ৱার্ল্দ কপ মাইপাক্না পাংথোক্নবগীদমক শ্রী মোদীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেসু পীখি।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ক্বাতরগী অমির@TamimBinHamad গা লোয়ন্না ৱারি শানবদা হরাওই। মহাক্না দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক মহাক থাগৎলি অমসুং ক্বাতরদা @FIFAWorldCup মাইপাক্না পাংথোক্নবগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারত-ক্বাতর অনিগী মরক্তা দিপ্লোমেতকী মরী লৈনরকপগী চহি ৫০শুবা থৌরম ২০২৩দা পুন্না পাংথোকমিন্নবা হায়না ঐখোয়না য়ানরে”।