Prime Minister's Office
We will keep working to fulfil the vision of the Guru Sahibs: PM
22 OCT 2022 5:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today thanked Jathedar Sri Akal Takhat Sahib, respected members of the Sikh community including leading spiritual personalities for their joy and kind words about Hemkund Sahib Ropeway. He assured the Sangat of keep working to fulfil the vision of the Guru Sahibs. In response to a tweet thread by the Press Information Bureau, the Prime Minister tweeted: “Jathedar Sri Akal Takhat Sahib, respected members of the Sikh community including leading spiritual personalities have expressed joy on the Hemkund Sahib Ropeway. I thank them for their kind words and assure the Sangat we will keep working to fulfil the vision of the Guru Sahibs.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুরু সাহিবকী মঙলান মঙফাওনহন্নবা ঐখোয়না লেপ্তনা হোৎনখিগনি: পি.এম.
22 OCT 2022 5:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিখ খুন্নাইগী স্পিরিচুএল লুচিংবা কয়া য়াওনা মখোয়গী ইকায় খুম্ননীংঙাই ওইরবা মেম্বর অমসুং জথেদার শ্রী অকাল তাখৎ সাহিবপু হেমকুন্দ সাহিব রোপৱেগা মরী লৈননা নুংঙাইবা ফাওবা অমসুং পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ওইবা ৱাফম থম্লকপগীদমক্তা ঙসি থাগৎখ্রে। মহাক্না গুরু সাহিবকী মঙলান মঙফাওনহহন্নবা লেপ্তনা হোৎনগনি হায়না সঙ্গৎকী মফমদা থাজবা পীখ্রে। প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি, “স্পিরিচুএল লুচিংবশিংনা য়াওনা সিখ খুন্নাইগী জথেদার শ্রী অকাল তাখৎ সাহিব, ইকায়খুম্ননীংঙাই ওইরবা মেম্বরশিংনা হেমকুন্দ সাহিব রোপৱেগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখি। ঐহাক্না মসিগুম্বা পুক্নিং থৌগৎনীংঙাই ৱাফম থম্বীরকপগীদমক্তা থাগৎচরি অমসুং গুরু সাহিবকী মঙলান মঙফাওনহহন্নবা ঐহাক্না লেপ্তনা হোৎনগনি হায়না সঙ্গৎকী মফমদা থাজবা পীজরি”।