Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Ulf Kristersson on his election as the next Prime Minister of Sweden
19 OCT 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Ulf Kristersson on his election as the next Prime Minister of Sweden.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to H. E. Mr. Ulf Kristersson on his election as the next Prime Minister of Sweden. I look forward to working closely together to further strengthen our multi-faceted partnership."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ এক্সিলেন্সী উল্ফ ক্রিস্তর্সনবু স্বিদেনগী মথংগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
19 OCT 2022 9:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিজ এক্সিলেন্সী উল্ফ ক্রিস্তর্সনবু স্বিদেনগী মথংগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“স্বিদেনগী মথংগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা হিজ এক্সিলেন্সী উল্ফ ক্রিস্তর্সনবু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়গী শক্লোন য়াম্লবা পার্তনরশিপ্পু মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না মিৎয়েং থম্লি।”