Prime Minister's Office
PM pays tributes to Loknayak Jayaprakash Narayan on his birth anniversary
11 OCT 2022 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Loknayak Jayaprakash Narayan on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Loknayak JP on his birth anniversary. His contribution to India is unparalleled. He inspired lakhs of people to devote themselves to nation building. He will always be remembered as a torchbearer of democratic ideals."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোকনায়ক জয়প্রকাশ নারায়নবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 OCT 2022 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকনায়ক জয়প্রকাশ নারায়নবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লোকনায়ক জে.পি.বু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না ভারতকীদমক শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লমখি। মহাক্না জাতি শেমগৎনবগী ৱাখল্লোন্দা মশাবু কত্থোকচনবা মীওই লাখ কয়াদা ইথিল পীবীরমখি। মহাক অসি দেমোক্রেতিক ওইবা ৱাখল্লোনশিংগী লমজিং মৈরা ওইনা মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।”