Prime Minister's Office
PM shares citizen's response to the beauty and hospitality of Jammu and Kashmir
08 OCT 2022 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared citizen's response to the beauty and hospitality of Jammu and Kashmir highlighting the beauty of Baisaran, Aru, Kokernag, Achhbal, Gulmarg, Srinagar and Dal Lake.
Quoting a tweet by a citizen, Shri Ranjeet Kumaar, the Prime Minister also tweeted a picture from his visit to Srinagar in 2019.
Responding to the citizen's tweet, the Prime Minister tweeted;
"Excellent. I’m also tempted to share a picture from my visit to Srinagar in 2019."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী ফজবা অমদি মীওক মীচান্দা মীয়াম্না থম্লকপা ৱাফম পি.এম.না শেয়র তৌরক্লি
08 OCT 2022 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, বাইসরন, অরু, কোকেরনাগ, অচ্ছবল, গুল্মার্গ, স্রীনগর অমসুং দাল লেক্কী ফজবা পল্লদুনা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী ফজবা অমদি মীওক মীচানবু মীয়ামগী থাগৎলকপবু শেয়র তৌরক্লি‍।
শ্রী রঞ্জীত কুমার কৌবা মীওই অমগী ত্বীত অমা ক্বোৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না ২০১৯গী স্রীনগর খোঙচত্তগী মমি অমগা লোয়ননা ত্বীত তৌরকখি‍।
মীওইদুগী ত্বীত্তা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“নীংথিজরে‍। ঐবুসু ঐনা ২০১৯দা স্রীনগরদা চৎলুবা খোঙচৎকী মমী অমা ময়ামদা শেয়র তৌনিংহল্লে‍।”