ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାମ୍ମୁ କାଶ୍ମୀରର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ଆତିଥେୟତା ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ନାଗରିକଙ୍କ ପ୍ରତିକ୍ରିୟାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 OCT 2022 6:27PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜାମ୍ମୁ-କଶ୍ମୀରର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ତଥା ଆତିଥେୟତା ସହିତ ବାଏସରନ୍‌, ଆରୁ, କୋକେରନାଗ, ଅଖବାଲ, ଗୁଲମର୍ଗ, ଶ୍ରୀନଗର ଏବଂ ଡାଲ ହ୍ରଦର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଥିବା ନାଗରିକଙ୍କ ମତାମତକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ରଣଜିତ କୁମାରଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ୨୦୧୯ ରେ ଶ୍ରୀନଗର ଗସ୍ତର ଏକ ଚିତ୍ର ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ।
ନାଗରିକଙ୍କ ଟୁଇଟର ଜବାବ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ଅତି ବଢିଆ । ମୁଁ ମଧ୍ୟ ୨୦୧୯ ରେ ଶ୍ରୀନଗର ଗସ୍ତର ଏକ ଚିତ୍ର ସେୟାର କରିବାକୁ ଉତ୍ସାହିତ ହୋଇଛି ।”

Prime Minister's Office
PM shares citizen's response to the beauty and hospitality of Jammu and Kashmir
08 OCT 2022 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared citizen's response to the beauty and hospitality of Jammu and Kashmir highlighting the beauty of Baisaran, Aru, Kokernag, Achhbal, Gulmarg, Srinagar and Dal Lake.
Quoting a tweet by a citizen, Shri Ranjeet Kumaar, the Prime Minister also tweeted a picture from his visit to Srinagar in 2019.
Responding to the citizen's tweet, the Prime Minister tweeted;
"Excellent. I’m also tempted to share a picture from my visit to Srinagar in 2019."