Prime Minister's Office
PM appreciates creative artworks by students at his Bilaspur rally
06 OCT 2022 3:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared creative artworks by two students at the Prime Minister’s address in Bilaspur, Himachal Pradesh. The Prime Minister thanked the students for the creative portraits.
Quoting a tweet by a journalist, Dr Ashwini Sharma, the Prime Minister tweeted;
“Creative…thank you Umang and Poonam.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী বিলাস্পুর রেল্লীদা মহৈরোইশিংনা উৎখিবা ক্রিএতিব আর্তৱর্কশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 OCT 2022 3:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্না হিমাচল প্রদেশকী বিলাস্পুরদা ৱা ঙাঙবগী থৌরমদা মহৈরোই অনিনা উৎখিবা আর্তৱর্ক শেয়র তৌখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মহৈরোইশিংবু ক্রিএতিব পোর্ত্রেতকীদমক্তা থাগৎখি।
পাউমী, দাঃ অশ্বিনি শর্মগী ত্বীত অমবু পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখিঃ
“য়াম্না ক্রিএতিব ওই...উমং অমসুং পুনম্বু থাগৎচরি”।