ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଲାସପୁର ରାଲିରେ ଛାତ୍ରମାନଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ସୃଜନଶୀଳ କଳାକୃତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 OCT 2022 8:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହିମାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ବିଲାସପୁରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିଭାଷଣରେ ଦୁଇଜଣ ଛାତ୍ରଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ସୃଜନଶୀଳ କଳାକୃତିକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ସୃଜନଶୀଳ ଚିତ୍ର ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସାମ୍ବାଦିକ ଡକ୍ଟର ଅଶ୍ୱିନୀ ଶର୍ମାଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ସୃଜନଶୀଳତା ... ଉମଙ୍ଗ ଏବଂ ପୁନମ୍ଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ।”

Prime Minister's Office
PM appreciates creative artworks by students at his Bilaspur rally
06 OCT 2022 3:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared creative artworks by two students at the Prime Minister’s address in Bilaspur, Himachal Pradesh. The Prime Minister thanked the students for the creative portraits.
Quoting a tweet by a journalist, Dr Ashwini Sharma, the Prime Minister tweeted;
“Creative…thank you Umang and Poonam.”