প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিলাসপুৰ ৰেলীত শিক্ষাৰ্থীসকলৰ সৃষ্টিশীল শিল্পকৰ্মৰ প্ৰশংসা কৰে
06 OCT 2022 3:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হিমাচল প্ৰদেশৰ বিলাসপুৰত নিজৰ ভাষণত দুজন শিক্ষাৰ্থীৰ সৃষ্টিশীল শিল্পকৰ্মৰ কথা ভাগ-বতৰা কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সৃষ্টিশীল প্ৰতিকৃতিৰ বাবে শিক্ষাৰ্থীসকলক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
ড০ অশ্বিনী শৰ্মা নামৰ এজন সাংবাদিকৰ টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"সৃষ্টিশীল... ধন্যবাদ উমং আৰু পুনম।"

Prime Minister's Office
PM appreciates creative artworks by students at his Bilaspur rally
06 OCT 2022 3:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared creative artworks by two students at the Prime Minister’s address in Bilaspur, Himachal Pradesh. The Prime Minister thanked the students for the creative portraits.
Quoting a tweet by a journalist, Dr Ashwini Sharma, the Prime Minister tweeted;
“Creative…thank you Umang and Poonam.”